Domotica

Domotica staat voor velen gelijk aan meer leefcomfort, maar heeft zeker ook een bijdrage tot de veiligheid van je woning.

Comfort:
Domotica maakt het leven makkelijker. Zo kan men routinehandelingen automatiseren: rolgordijnen openen en sluiten op bepaalde tijdstippen, het licht dimmen op de nachthal bij het slapengaan. Zo zijn nog tal van andere functies mogelijk.

Veiligheid:
Wij kunnen allerlei sensoren en camera’s koppelen aan het domoticasysteem. Zo kan men bijvoorbeeld, wanneer een deur opengaat, ’s nachts verwittigd worden door een licht- en/of geluidssignaal. Eveneens is het mogelijk tijdens de vakantie een aanwezigheidssimulatie op te starten, hiermee wek je de indruk thuis te zijn .

Ook kan het automatisch uitschakelen van bepaalde stroomcircuits bij het verlaten van de woning eventuele gevaren voorkomen. Denk aan het vergeten uitschakelen van uw strijkijzer, kookplaat,…

Interesse?
Neem zeker contact met ons op.

We zijn ons ervan bewust dat domotica een hogere kost met zich meebrengt, maar mits een beetje inventiviteit en het maken van verstandige keuzes zijn we in staat om budgetvriendelijke automatisaties te verwezenlijken, dit met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij een modulaire opbouw van bepaalde functionaliteiten kunnen we later nog extra uitbreidingen op de installatie toepassen.

Domintell logo